en / nl

Diensten in industriële automatisering

Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototypen tot en met efficiënte repeterende productie.

Over VHE – Passion for Industrial Automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabelassemblage. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototyping tot en met efficiënte repeterende productie. Door te Doen wat we beloven, Samen met de klant en partners in de keten en door Flexibel & Snel te zijn, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.

Maatwerk in aandrijf- en besturingstechnologie

Ontwerp & Engineering

De afdeling Ontwerp & Engineering levert maatwerk in aandrijf- en besturingstechnologie. Onze hardware- en softwarespecialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en de engineering van aandrijf- en besturingsvraagstukken. Zij zijn vertrouwd met een verscheidenheid aan omgevingen en beschikken over een grote mate van creativiteit.

Lees meer

Productie & Assemblage

Onze activiteiten bestaan uit het bouwen van panelen en besturingskasten, assemblage van modules, kabels en kabelbomen. Zowel prototypen en kleine aantallen als repeterende serieproductie in onze LEAN-productiehal. 

Lees meer

Implementatie & Support

Wij kunnen voor u de inbedrijfname op locatie verzorgen. Onze engineers en projectmonteurs engineeren en installeren on site, zodat u gegarandeerd bent van een goed werkend product. Daarnaast bieden wij support en voor een exclusief aantal klanten 24/7 service.

Lees meer

Meer informatie?

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VHE? Neem gerust contact met ons op via info@vhe.nl of 040 – 250 85 00. Wij helpen u graag verder!

Contact