en / nl
Motion Control

Customized Motion Control Solutions

Specialist voor maatwerkoplossingen in aandrijftechniek

Motion Control Solutions

Bent u een productontwikkelaar en op zoek naar een specifieke aandrijftechniek waar standaard aandrijvingen niet volstaan? Dan bent u bij VHE Industrial automation aan het juiste adres. VHE biedt specifieke maatwerk oplossingen op het gebied van motion control, in samenwerking met gerenommeerde merken als Georgii Kobold, GMN, SIEB & MEYER en SPN.

Specialist voor maatwerk oplossingen in aandrijftechniek

Maatwerk in Motion Control is al jarenlang een specialisme van VHE. Of het nu gaat om de aansturing van servo- of torquemotoren, positioneernauwkeurigheid, aanbouwmogelijkheden, markt specifieke toepassingen, hoge toerentallen, speciale vertragingen of applicatiesoftware in een beschermde omgeving: wij gaan de uitdaging aan samen met u naar een oplossing te werken, natuurlijk het liefst aan het begin van de productontwikkeling waarbij  aandrijftechniek een cruciale rol speelt.

Gerenommeerde Motion Control merken

Onze productfabrikanten Georgii Kobold, GMN, SIEB & MEYER en SPN hebben zich toegelegd op maatoplossingen in de aandrijftechniek. Wij zijn middels onze productfabrikanten in staat de maatoplossing aan u te leveren zodat na de engineeringsfase tot een seriematige fabricage over gegaan kan worden en dit alles vanuit één aanspreekpunt bij VHE Industrial automation.

Customized Motion Control Solutions

Samen met gerenommeerd fabrikanten bieden wij de volgende oplossingen in Motion Control:

Motion Control

Testbank Case

Middels Customised Motion Control Solutions kunnen wij complete projecten realiseren voor een verscheidenheid aan toepassingen zoals bijvoorbeeld een hoog toeren testbank. Een intensieve samenwerking tussen klant, onze leveranciers, mechanische partner en onze afdeling Ontwerp & Engineering  staan garant voor een maatoplossing zoals de hier omschreven testbank. 

Lees meer

Over VHE – Passion for Industrial Automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabelassemblage. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototyping tot en met efficiënte repeterende productie. Door te Doen wat we beloven, Samen met de klant en partners in de keten en door Flexibel & Snel te zijn, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.

Meer informatie?

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VHE? Neem gerust contact met ons op via info@vhe.nl of 040 – 250 85 00. Wij helpen u graag verder!

Contact