en / nl

Customised Gear Design - SPN

SPN - Schwaben Präzision
Individuele aandrijfoplossingen op basis van bewezen standaarden

SPN te Nördlingen (Duitsland) ontwikkelt en produceert al sinds 1919 vertandingsproducten, vertragingskasten, planetaire overbrengingen en mechatronica componenten. Tandheugels tot 4 meter kunnen in één opstanding geslepen worden waardoor bijzonder nauwkeurige vertandingskwaliteiten bereikt worden. De planetaire overbrengingen zijn leverbaar in spelingsarme of spelingsvrije uitvoering met koppels van 9 tot 900 Nm, eventueel in RVS uitvoering voor de voeding- en farmaceutische industrie.

Een team van hoog gekwalificeerde technici staat ter beschikking om uw specifieke wensen ten uitvoer te brengen, Customised Gear Design. Verschillende eisen vragen afzonderlijke oplossingen. Het maakt niet uit of het nu om vertandingsproducten, krachtige vertragingen of complexe mechatronische componenten gaat, SPN ontwikkelt en produceert complete systemen en onderdelen naar klantenwens met hoogwaardige componenten volgens de SPN-standaard als basis.

Voor al uw vragen omtrent SPN Customised Gears graag contact opnemen met: Paul van der Krieken

VHE vertegenwoordigt in Nederland en België de producten van GMN.

Website SPN

Over VHE – Passion for Industrial Automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabelassemblage. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototyping tot en met efficiënte repeterende productie. Door te Doen wat we beloven, Samen met de klant en partners in de keten en door Flexibel & Snel te zijn, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.

Meer informatie?

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VHE? Neem gerust contact met ons op via info@vhe.nl of 040 – 250 85 00. Wij helpen u graag verder!

Contact