en / nl
Maatwerk in aandrijf- en besturingstechnologie

Ontwerp & Engineering

Hardware en software engineering voor industriële automatisering

De afdeling Ontwerp & Engineering levert maatwerk in aandrijf- en besturingstechnologie. Onze hardware- en softwarespecialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en de engineering van aandrijf- en besturingsvraagstukken. Deze ervaring kunnen zij inzetten op basis van een door u aangeleverde functionele specificatie maar ze kunnen die desgewenst ook zelf voor u verzorgen.

Van specificatie tot functioneel ontwerp

Om tot een compleet werkende machine te komen, is het belangrijk om eerst uw wensen, eisen en specificaties helder te krijgen. Samen met u en onze hardware en software engineers bespreken we deze en stellen wij een functioneel ontwerp op. Een van onze projectleiders wordt uw directe contactpersoon en behartigt uw belangen gedurende de hele realisatie van het project.

Project Management Plan

Hardware & Software Engineers met marktkennis

Onze hardware en software engineers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en de engineering van maatwerkoplossingen voor aandrijf- en besturingsvraagstukken binnen uiteenlopende sectoren, o.a. semicon, automotive, food, packaging, solar en e-mobility.

Over VHE – Passion for Industrial Automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabelassemblage. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototyping tot en met efficiënte repeterende productie. Door te Doen wat we beloven, Samen met de klant en partners in de keten en door Flexibel & Snel te zijn, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.

Meer informatie?

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VHE? Neem gerust contact met ons op via info@vhe.nl of 040 – 250 85 00. Wij helpen u graag verder!

Contact