en / nl

Hardware Engineering

De hardware engineers van VHE zetten met behulp van engineering-software als EPLAN Pro Panel, SEE Electrical en AutoCAD de ontwerpspecificaties van het besturingspaneel om naar een elektrotechnisch ontwerp. Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig ontwerp binnen de afgesproken deadline en desgewenst in 3D uitgevoerd.

Kwaliteit in hardware engineering

De jarenlange ervaring in hardware engineering van besturingspanelen stelt VHE in staat om op een kwalitatief hoog niveau de hardware engineering voor onze klanten te verzorgen. Ook wanneer een snelle doorlooptijd of bepaalde complexiteit gewenst is, gaan wij graag de uitdaging samen met u aan.

De nauwe samenwerking en korte lijntjes met onze software engineers en onze monteurs, stelt ons in staat om flexibel en snel te werk te gaan; ook met laatste moment wijzigingsverzoeken.

Hardware engineers met marktkennis

Onze hardware engineers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en de engineering van maatwerkoplossingen voor aandrijf- en besturingsvraagstukken in uiteenlopende sectoren, o.a. semicon, automotive, food, packaging, solar en e-mobility. Hierdoor zijn zij in staat met u mee te denken in een oplossing voor uw specifieke applicatie.

Bekend met alle gangbare engineering software

Wij beschikken over ruime kennis en ervaring met alle softwareplatforms die in de industriële automatisering gangbaar zijn voor het ontwerpen van aandrijf- en besturingstechnische installatie, zoals:

  • Eplan Pro Panel
  • EPLAN Electric P8
  • SEE Electrical
  • Autocad Electrical

Over VHE – Passion for Industrial Automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabelassemblage. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototyping tot en met efficiënte repeterende productie. Door te Doen wat we beloven, Samen met de klant en partners in de keten en door Flexibel & Snel te zijn, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.

Meer informatie?

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VHE? Neem gerust contact met ons op via info@vhe.nl of 040 – 250 85 00. Wij helpen u graag verder!

Contact