en / nl

Software Engineering

De software engineers van VHE realiseren uw projecten op basis van door u gekozen standaarden voor automatiseringssystemen en softwareplatforms. Maar u kunt ons ook vragen alternatieven aan te dragen die het best aansluiten bij uw specifieke applicatie. Wij beschikken over een ruime kennis van en ervaring met alle PLC, SCADA en Servo Control software, die in de industriële automatisering gangbaar zijn voor aandrijf- en besturingstechnische installaties.

Software engineers met marktkennis

Onze software engineers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en de engineering van maatwerkoplossingen voor aandrijf- en besturingsvraagstukken binnen uiteenlopende sectoren, o.a. semicon, automotive, food, packaging, solar en e-mobility. Hierdoor zijn zij in staat met u mee te denken in een oplossing voor uw specifieke applicatie.

Bekend met alle gangbare engineering software

Wij beschikken over een ruime kennis van en ervaring met alle softwareplatforms die in de industriële automatisering gangbaar zijn voor aandrijf- en besturingstechnische installaties.

PLC software

Binnen de automatisering spelen PLC’s (Programmable Logic Control) een belangrijke rol in de aansturing van machines. Met een PLC-systeem wordt de juiste werking van een machine geregeld. De PLC software platforms welke VHE veelvuldig toepast zijn Siemens, Allen Bradley, B&R en Beckhoff.

SCADA software

Scada - Supervisory Control And Data Acquisition – is visualiatiesoftware, waarmee u uw installatie kunt bedienen, monitoren en analyseren. VHE engineers zijn goed bekend met o.a. Siemens WinCC en Visual Studio.

Servo Control software

VHE is specialist op het gebied van servotechniek. Wij kunnen applicaties realiseren met Bosch Rexroth, Georgii Kobold, Lenze en SIEB & MEYER ontwikkelsoftware. Afhankelijk van uw voorkeur kiezen we samen met u een geschikt systeem voor uw toepassing.

Softwarebeheer & -documentatie

De documentatie - bestaande uit ons volledige tekeningenpakket, de programmalistings van de applicatiesoftware en de fabrieksdocumentatie van de toegepaste producten - wordt aan u overgedragen en desgewenst voor u onderhouden (versiebeheer). Het eigendom van het pakket gaat naar u over.

 

Over VHE – Passion for Industrial Automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabelassemblage. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototyping tot en met efficiënte repeterende productie. Door te Doen wat we beloven, Samen met de klant en partners in de keten en door Flexibel & Snel te zijn, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.

Meer informatie?

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VHE? Neem gerust contact met ons op via info@vhe.nl of 040 – 250 85 00. Wij helpen u graag verder!

Contact