Martijn Meeuwessen bachelor elektrotechniek behaald bij VHE

- Nieuws

Met trots kunnen wij mededelen dat Martijn Meeuwessen zijn bachelor elektrotechniek behaald heeft. Als afstudeer project heeft hij bij VHE onderzoek gedaan naar de optimalisering van de testprocedure van snelladers voor elektrische bussen.

“Tijdens mijn stage heb ik gezocht naar een manier om het testen van de laders te kunnen versnellen en anders aan te pakken met behulp van een tool. Het onderzoeksproces was zeer interessant. Het zoeken naar waar de meeste vraag naar is binnen het bedrijf en het luisteren naar alle ideeën van collega’s die er mee moeten werken, is zeer interessant werk. Dit alles naast elkaar houdende en hieruit conclusies trekken tot het vormen van een opdracht koste veel tijd maar was reuze leerzaam. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot het maken van een ontwerp voor een testtool en de toepassing er van.”

Na zijn stage is Martijn bij VHE Industrial automation blijven werken en is nu een volwaardig lid van ons team. Wij willen hem bedanken voor de inzet tijden zijn stage en die hij nog steeds dagelijks blijft leveren.