Nieuwjaarswens 2016

- Events, Nieuws

 

Geachte relatie,

 

 

Ook u hebt ervoor gezorgd dat wij onze kennis, capaciteit en ervaring in 2015 wederom op een zinvolle wijze in hebben kunnen zetten. Wij zijn in staat geweest vele uitdagingen succesvol af te ronden naar volle tevredenheid van onze bestaande en nieuwe klanten. De beste waardering daarvoor zijn uw vervolgopdrachten. Namens alle VHE meedenk(st)ers wil ik u en uw collega’s dan ook hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en onze fijne samenwerking.

 

 

Ik ga ervan uit dat de door ons geleverde prestaties in de achter ons liggende periode volledig hebben voldaan aan uw eisen en wensen en dat onze gezamenlijke inspanningen geresulteerd hebben in succesvolle business voor u en uw klanten. Dat is dé perfecte basis om onze samenwerking te continueren en waar mogelijk te verbeteren en uit te breiden.

 

 

Wij zijn ook voor 2016 weer klaar om ons volledig te storten op de vele (nieuwe) uitdagingen maar allereerst gaan wij genieten van enkele vrije (feest)dagen.

 

 

Reeds een groot aantal jaren kiezen wij er voor om aan het einde van het kalenderjaar gelden, welke voorheen voor relatiegeschenken werden benut, ten goede te laten komen aan “het goede doel”. Ook dit jaar hebben wij hiervoor gekozen. De keuze is gevallen op de Stichting CliniClowns Nederland. Voor meer informatie over dit goede doel kunt u een bezoek brengen aan hun website www.cliniclowns.nl.

 

 

Namens alle meedenkers van VHE Industrial automation wens ik u en al uw dierbaren Prettige Feestdagen en een heel Gelukkig en Gezond 2016 toe en dank ik u hartelijk voor de fijne samenwerking en voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

 

 

Met vriendelijk groet,
Namens VHE Industrial automation B.V.

 

 

M.P.M.M. Rombout
Directeur