RVS motoren volgens EHEDG richtlijnen

- Productennieuws

Expertise RVS motoren

In de huidige voedings- en genotmiddelenindustrie zijn RVS motoren een must. Georgii Kobold en VHE Industrial automation hebben zich gespecialiseerd in deze nichemarkt.

RVS motoren vormen een van de speerpunten in het assortiment van Georgii Kobold. Op dit moment zijn de volgende producten leverbaar in een roestvaststalen uitvoering:
• Asynchrone servomotoren in RVS uitvoering KSA-E
• Synchrone servomotoren in RVS uitvoering KSY-E
• Torque motoren in RVS uitvoering KTY-E

Al enige jaren produceert Georgii Kobold RVS motoren. De huidige series voldoen aan de nieuwste eisen en richtlijnen van de EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group).

Speciale afrondingen, het zoveel mogelijk vermijden van horizontale vlakken en de afwezigheid van bouten zorgen ervoor dat vuil zich niet kan vastzetten. De verschillende motoren kunnen worden uitgevoerd tot IP69K zodat reinigen onder hoge druk geen bezwaar vormt. Speciale aandacht is er besteed aan de afdichtingen. Deze kunnen worden aangepast aan de toegepaste reinigingsmiddelen.

In deze nichemarkt is het een groot voordeel om met de eindklant in gesprek te blijven en zodoende de ideale RVS motor te kunnen ontwikkelen en produceren voor zijn toepassingen.

Zowel de asynchrone als synchrone servomotoren kunnen voorzien worden van een planetaire vertraging die natuurlijk ook aan de hiervoor genoemde eisen voldoet.