VHE en HCAS: “Succes in beweging”

- Nieuws

In het seizoen 2014-2015 speelt sinds lange tijd weer een team van Hockey Club Asten-Someren in de sub-topklasse. Het zijn de Meisjes C1, gesponsord door VHE. Met inzet en sportiviteit streeft het team elke wedstrijd weer tot de laatste minuut naar winst op basis van kwaliteit en samenwerking.

Geschiedenis

De meisjes zijn als vriendinnen begonnen bij de F-jes. Ieder jaar wordt een nieuw team samengesteld, waarbij de kern steeds hetzelfde blijft. De speelsters sluiten dan ook moeiteloos op elkaar aan. Een goede sfeer, met als doel hockey spelen en samen winnen. Het team heeft al veel titels behaald, met als hoogtepunt de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen Meisjes D1 in het seizoen 2013-2014. Na een zinderende finale werd met shoot-outs gewonnen van de favoriet Oranje Zwart.

Seizoen 2014-2015

Al vroeg in het seizoen kreeg het team tegenslagen te verwerken in de vorm van hardnekkige blessures. Er komen speelsters bij uit het tweede team. Gedreven speelsters, die mee moeten op het sub-top niveau. Er worden wedstrijden verloren maar de drive om te winnen blijft aanwezig. In de tweede helft van het seizoen komt het team weer in een opwaartse spiraal terecht en wordt de inzet uiteindelijk beloond met een derde plaats in de sub-topklasse. Een knappe prestatie!

Seizoen 2015-2016

Het team start dit seizoen in de B1, eerste klasse. Opnieuw is er de uitdaging om met inzet, kwaliteit en samenwerking mooie sportieve prestaties neer te zetten. VHE sponsort dit team ook in seizoen 2015-2016. “Succes in beweging” is wederom zichtbaar op de hockeyvelden in de regio!