en / nl

Oplossen van aandrijf- en besturings­technische vraagstukken voor machinebouw­projecten

Wij zorgen ervoor dat de bewegende delen van machines bewegen in de juiste volgorde, op het juiste moment, en met de juiste snelheid, nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid.

Over VHE – Passion for Industrial Automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabels. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototypen tot en met efficiënte repeterende productie.

Uw betrouwbare partner in industriële automatisering

60 jaar geleden begonnen als Van Hout Aandrijftechniek & Besturingstechniek. Nu een succesvolle, snelgroeiende industriële automatiseerder met de disciplines engineering, panelenbouw en kabelassemblage. Onze 200 medewerkers zijn werkzaam op onze engineering en productieafdeling in Eindhoven (6000 m²) en op onze LEAN-productie locatie in Veldhoven (3000 m²).

VHE Industrial automation is actief in uiteenlopende sectoren, o.a. semicon, automotive, food, packaging, solar en e-mobility.

Kernwaarden

Door te doen wat we beloven, samen met de klant en partners in de keten, op een flexibele en snelle wijze, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.

Doen wat we beloven

Bij VHE maken we onze beloftes waar. De mentaliteit van iedereen binnen onze organisatie is  oplossingsgericht, transparant, vaardig en deskundig. De afspraken die we met elkaar en met onze klanten maken, komen we na. We leveren op tijd, maken wat gevraagd wordt volgens alle specificaties en leveren een kwalitatief goed product.

Samen

Onze projectorganisatie kan alleen succesvol functioneren door goed op elkaar ingespeelde teams die begrijpen dat samenwerken essentieel is. Wij zien onze klanten en leveranciers als onderdeel van het team en werken als partners met ze samen om tot goede resultaten te komen.

Flexibel & Snel

Om onze klanten goed te bedienen stellen we ons flexibel op en handelen we snel. Wij onderscheiden ons doordat wij in staat zijn korte levertijden te realiseren en snel op te schakelen in mankracht waar nodig.

 

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Onze betrouwbaarheid wordt onderstreept door diverse certificeringen en lidmaatschappen:

 

 

100% Kwaliteitsgarantie

Zowel in het geval van prototyping als lean productie worden producten 100% getest voordat ze worden uitgeleverd, waarmee de kwaliteit gegarandeerd is.

Cleanroom

VHE beschikt over een cleanroom van ca. 400 m² die is geclassificeerd op ISO klasse 7. De cleanroom stelt ons in staat om een beschermde stofarme omgeving te creëren voor de totstandkoming van een kwalitatief hoogwaardig product, wat vaak een vereiste is binnen de semicon en health industrie.

Volledige track & trace door digitale productregistratie

Met ons digitale productieregistratiesysteem hebben wij een volledig track & trace systeem tot onze beschikking waarin wij alle productiestappen en handelingen monitoren. Hiermee zijn wij in staat om de efficiëntie en kwaliteit continu te verbeteren.

Meer informatie?

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VHE? Neem gerust contact met ons op via info@vhe.nl of 040 – 250 85 00. Wij helpen u graag verder!

Contact