Ga naar de inhoud

Als échte co-development partner zijn wij pas tevreden als jij dat bent.

Innovatie en ontwikkeling van een high tech machine is een uitdaging. We weten dat je soms een stap terug moet zetten om er twee vooruit te kunnen. Dat vraagt om écht samenwerken, volledige flexibiliteit en doorzettingsvermogen tot het gewenste resultaat is bereikt.

Bekijk het proces
01

Concept

Onze multidisciplinaire systeemarchitecten denken met je mee over (functionele) ontwerpkeuzes, vereiste normeringen en industriële produceerbaarheid op basis van jouw vereisten.

  • Setup requirements en specificaties.
  • Ontwikkelen elektrisch ontwerp.
  • Identificeren en overeenkomen van relevante normen.
  • Ontwikkeling elektrische besturingsoplossingen.
  • Motion oplossingen dimensioneren.

Setup requirements en specificaties

Doormiddel van een “Element Performance Specification (EPS)” worden de randvoorwaarden en eisen vastgesteld  van een project met details over functionaliteit en andere belangrijke technische informatie. De “Electrical Design Specification (EDS)” beschrijft alle technische informatie met betrekking tot de elektrische oplossingen van een product of project. Het “Test Analysis Report (TAR)” is een document waarin alle testprocedures zijn opgenomen die nodig zijn voor de oplevering van een product of project.

02

Design

Onze hardware- en software engineers ontwikkelen een volledig geïntegreerd systeem. Ook nu houden wij optimale functionaliteit, industriële produceerbaarheid en economische afwegingen altijd nauw op het netvlies.

Hardware engineering

De hardware engineers van VHE zetten met behulp van engineering-software als EPLAN Pro Panel, SEE Electrical en AutoCAD de ontwerpspecificaties van het besturingspaneel om naar een elektrotechnisch ontwerp. Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig ontwerp binnen de afgesproken deadline en desgewenst in 3D uitgevoerd. Ook mechanische aspecten zoals beplating, goten en slangen nemen wij mee in het ontwerp.

Software engineering

De software engineers van VHE realiseren uw projecten op basis van door u gekozen standaarden voor automatiseringssystemen en softwareplatforms. Maar u kunt ons ook vragen alternatieven aan te dragen die het best aansluiten bij uw specifieke applicatie. Wij beschikken over een ruime kennis van en ervaring met alle PLC, SCADA, Servo Control en embedded software die in de industriële automatisering gangbaar zijn voor aandrijf- en besturingstechnische installaties.

03

Prototyping

Onze ervaren monteurs assembleren snel en vakkundig in nauwe samenwerking met onze architecten en engineers. Zo zetten we het ontwerp om in een functionerend prototype. Door continu testen en verbeteren ontstaat jouw ultiem werkend systeem.

We werken conform alle relevante normen waaronder UL en semicon.
Alles wat wij afleveren is 100% getest.

04

Serieproductie

VHE heeft alle expertise, capaciteit en gecertificeerde faciliteiten om jouw systemen in-house te assembleren. Ook on-site assembly is geen probleem. Wij werken LEAN vanaf het just-in-time en gekit aanleveren van componenten en sub-assy’s, tot het in flowcell assembleren en testen van producten. VHE werkt met een eigen kwaliteits- en managementsysteem “Zerox” waarbij alle processen zoveel mogelijk gedigitaliseerd zijn.

Assemblage

Wij produceren hoge complexiteit, laag volume cabinets van 1-1000 stuks en zijn gespecialiseerd in complexe bundels (50-100 kabels). One-day delivery.

05

Lifecycle Management

Ook nadat de machine werkend is opgeleverd blijven wij betrokken. Denk aan tweedelijns service, het bewaken en voorkomen van obsolescence/end-of-life van onderdelen en repair/refurbishment/upgrade in onze fabriek of op locatie.

 

Track & Trace

In ons eigen ontwikkelde management systeem “Zerox” worden alle productiestappen opgeslagen. Hierdoor zijn wij in staat alle stappen van inkoop tot en met productie te volgen en daar waar nodig in te grijpen.

End of Life

Alle gebruikte onderdelen zijn per project opgeslagen in ons management systeem “Zerox”. Ook na langere tijd kunnen wij u dus helpen bij het vervangen van End of Life onderdelen.

Cleanroom

Wij beschikken over de faciliteit om in cleanroom condities te werken. VHE heeft een inhouse grade 4 cleanroom van 400 m2 (ISO 7) en externe cleanroom faciliteit met grade 2 (ISO 5). Wij bieden de mogelijkheid aan onze klanten in deze cleanroom de machines op te bouwen en te testen. De cleanroom stelt ons in staat om een beschermde stofarme omgeving te creëren voor de totstandkoming van een kwalitatief hoogwaardig product, wat vaak een vereiste is binnen de semi-conductor en health industrie.

Contact met een van onze specialisten

Contact VHE
Cables & Modules

Benny Carels

Panels & Cabinets

Rick Valkenburg