Ga naar de inhoud

Machine Control

Het Machine Control systeem is het 'zenuwcentrum' van de hightech machine

De belangrijkste functie van het Machine Control systeem is ontvangen en verwerken van (sensor)data, en het aansturen van de fysieke regelsystemen in de machine. Wij ontwikkelen en assembleren complexe besturingskasten, panelen en PCB solutions. Dat geldt ook voor mechanische onderdelen zoals beplating, goten en slangen. Wij zijn een elektro-specialist met gevoel voor mechanica.

Panelen- en kastenbouw

Mechanische montage

PCB productie

Machine Connectivity

De Machine Connectivity systems zijn de ‘zenuwbanen’ van de hightech machine.

De Machine Connectivity systemen zijn de ‘zenuwbanen’ van de hightech machine. De belangrijkste functie
is de transmissie van cruciale signalen, data en power tussen het Machine Control systeem en de componenten. Wij ontwerpen, assembleren en testen complexe kabelsets en -bomen die bekend staan om hun excellente performance en betrouwbaarheid in veeleisende omgevingen. Ook hybride kabelsets met slangen erin behoren tot onze expertise.

Kabels voor power transmission, data transmission en signaling (analoog en digitaal)

Alle connectors voor semicon en hightech oplossingen

Complexe kabels en bundels tot 60 meter lengte en bundels met 100 kabels, kwaliteitsnivo 1 ppm

Motion Control

Motion Control systems verplaatsen objecten in één of meerdere richtingen.

Zeker in hightech machines ligt hierbij de nadruk op high precision, high speed en betrouwbaarheid. We ontwikkelen en dimensioneren het volledige Motion systeem, inclusief de aansturingssoftware.

Wij zijn certified motion partner van Bosch Rexroth, Lenze en Siemens.

VHE biedt specifieke maatwerk oplossingen op het gebied van motion control. Dit in samenwerking met Georgii Kobold, GMN, SIEB & MEYER en SPN. Wij zijn de exclusieve vertegenwoordiging voor de Benelux van deze 4 hightech bedrijven in Motion Control.

 

Uw bestaande producten assembleren en uw volgende hightech innovatie voor en met u ontwikkelen; dat is de kracht van onze mensen!
- Peter Beerens, CTO VHE Industrial automation

Getest voor 100% zekerheid

Met de VHE Inline testapparatuur voor systemen en complete machines, garanderen we een hoge FTR, meer efficiency en een kortere doorlooptijd. We zijn uitgerust om compleet functioneel te testen (ook in onze eigen cleanroom) en om processtappen van het systeem te simuleren. Inclusief HV Isolation en Pin-to-Pin tests. Testresultaten zijn op aanvraag beschikbaar en worden gebruikt bij root cause analyses als er problemen in het veld ontstaan.

Je kunt altijd op ons rekenen

200+

Fulltime Employees

30+

Hightech klanten

1-1000

Batch size

>70

Jaar ervaring

12.000

m2 in Brainport-regio

Laat ons een technology scan uitvoeren

Ontvang een review van je design door een van onze systeem architecten. Wij vertellen je concreet wat we voor je kunnen betekenen.

Contact VHE
Cables & Modules

Benny Carels

Panels & Cabinets

Rick Valkenburg