Ga naar de inhoud

VHE is dé co-development en productiepartner voor innovatieve OEMs, gespecialiseerd in Machine Control, Machine Connectivity en Motion Control systems. Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen in nauwe samenwerking met onze klanten en partners. Van concept tot succesvolle serieproductie.

VHE brengt expertise, ervaring en ondernemerschap

VHE Industrial automation is 70 jaar geleden begonnen als Van Hout Aandrijftechniek & Besturingstechniek. In onze geschiedenis hebben wij met vele toonaangevende klanten gewerkt aan innovatieve oplossingen. VHE is actief in de sectoren Semicon, (Smart) Energy en High-Tech. Onze 200+ mensen werken op onze engineering- en productieafdeling in Eindhoven (6000 m2) en op onze LEAN-production locatie in Veldhoven (3000 m2).

Onze missie en visie

Wij willen als dé co-developmentpartner in de Benelux de meest baanbrekende high-tech machines van onze klanten mogelijk maken. Wij doen dit door de ontwikkeling en productie van de kritieke Machine Control, Machine Connectivity en Motion Control systemen volledig te verzorgen. Zo kunnen onze klanten zich vol focussen op hun eigen core technology. Let’s Develop Machines Together.

Doen wat we beloven

Doen wat we beloven

Bij VHE maken we onze beloftes waar. De mentaliteit van iedereen binnen onze organisatie is oplossingsgericht, transparant, vaardig en deskundig. De afspraken die we met elkaar en met onze klanten maken, komen we na. We leveren op tijd, maken wat gevraagd wordt volgens alle specificaties en leveren een kwalitatief goed product.

Samen

Samen

Onze projectorganisatie kan alleen succesvol functioneren door goed op elkaar ingespeelde teams die begrijpen dat samenwerken essentieel is. Wij zien onze klanten en leveranciers als onderdeel van het team en werken als partners met ze samen om tot goede resultaten te komen.

Flexibel & snel

Flexibel & snel

Om onze klanten goed te bedienen stellen we ons flexibel op en handelen we snel. Wij onderscheiden ons doordat wij in staat zijn korte levertijden te realiseren en snel op te schakelen in mankracht waar nodig.

De top bereik je nooit alleen

Om de allerhoogste kwaliteit te kunnen leveren werken wij met ’s werelds meest innovatieve bedrijven.

Een divers team
van specialisten

Bekijk onze vacatures

Je kunt altijd op ons rekenen

200+

Fulltime Employees

30+

Hightech klanten

1-1000

Batch size

>70

Jaar ervaring

12.000

M2 in Brainport-regio