Ga naar de inhoud

Wij zijn een echt high tech bedrijf met wortels in de Brainport-regio

We bestaan al meer dan 70 jaar! We doen bijzonder werk en hebben mooie, bekende klanten. Samenwerken vinden we superbelangrijk. Met klanten en leveranciers, maar vooral ook met elkaar. Want werkplezier staat voorop. We zijn flexibel als het moet en snel als het kan. Maar we doen vooral wat we beloven, want afspraak is afspraak. Dat is goed voor onze klanten, partners en medewerkers!

Gestudeerd of niet.
Wij staan open voor jou!

Natuurlijk kijken we naar opleiding en ervaring, maar we kijken vooral naar jou. Wat wil jij? Wat vind je leuk en wat juist niet? Wat is jouw motivatie en hoe kunnen we jou verder ontwikkelen? Waar ben je goed in? Pas jij bij ons en wij bij jou? Dat vinden we allemaal veel belangrijker. Bij VHE vind je een grote diversiteit aan functies. 

Project monteur

Als project monteur ga je zelfstandig besturingskasten, panelen en machines bekabelen.

Bekijk vacatures

Montagemedewerker

Als montagemedewerker ga je kabels monteren of kabelbundels samenstellen.

Bekijk vacatures

Test engineer

Je bent verantwoordelijk is voor het zelfstandig uitvoeren van functionele- en veiligheidstesten van besturingskasten en (mechatronische) systemen binnen de industriële automatisering.

Bekijk vacatures

Head of Technology

Als 'Head of Technology' ben je verantwoordelijk voor het technisch beleid binnen VHE.

Head of Technology
De hightech klanten van VHE zijn voor hun succes vaak extreem afhankelijk van onze prestatie. Deze uitdagende zakelijke setting combineren wij met een warme, persoonlijke omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn en zich kan ontwikkelen. Deze combinatie is wat VHE voor mij een bedrijf maakt om trots op te zijn.
- Joop Essing, CEO - VHE Industrial automation
Doen wat we beloven

Doen wat we beloven

Bij VHE maken we onze beloftes waar. De mentaliteit van iedereen binnen onze organisatie is oplossingsgericht, transparant, vaardig en deskundig. De afspraken die we met elkaar en met onze klanten maken, komen we na. We leveren op tijd, maken wat gevraagd wordt volgens alle specificaties en leveren een kwalitatief goed product.

Samen

Samen

Onze projectorganisatie kan alleen succesvol functioneren door goed op elkaar ingespeelde teams die begrijpen dat samenwerken essentieel is. Wij zien onze klanten en leveranciers als onderdeel van het team en werken als partners met ze samen om tot goede resultaten te komen.

Flexibel & snel

Flexibel & snel

Om onze klanten goed te bedienen stellen we ons flexibel op en handelen we snel. Wij onderscheiden ons doordat wij in staat zijn korte levertijden te realiseren en snel op te schakelen in mankracht waar nodig.

Stages en afstudeeropdrachten

Bij VHE is er altijd ruimte voor ambitieuze en enthousiaste studenten! We hebben vaak mooie stages en afstudeeropdrachten. VHE werkt onder andere samen met Fontys en Summa. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Het BOL en BBL traject

Werken en studeren bij VHE. Hoe werkt dit bij VHE en wat is er mogelijk.

We werken samen met Fontys en Summa College.

Lees hier alles over Werken en Studeren bij VHE

Onze cultuur

Wij vinden het creëren van een prettige werkomgeving zeer belangrijk. Onze organisatie staat en valt immers met het goed functioneren van onze medewerkers.

Goede sfeer
Werken bij VHE betekent werken in een platte organisatie met korte lijntjes, een open informele sfeer en onderdeel uitmaken van een hecht team.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij zijn een groeiende organisatie met volop kansen en mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk en helpen jou graag om jouw talenten middels een persoonlijk opleidingsplan verder te ontwikkelen.

Naast het werk
Ook naast het werk zorgen wij voor leuke activiteiten o.a. in de vorm van personeelsuitjes, nieuwjaars- en zomervakantieborrels, de jaarlijkse Sinterklaasviering en onze maandelijkse Break-Even middagen, waar we met de hele organisatie samen komen en het delen van informatie combineren met gezelligheid.

Samen werken aan jouw toekomst?

Contact opnemen
Recruiter

Agnes van Baest