en / nl

Customised Motor Design

Georgii Kobold & GMN

Georgii Kobold & GMN

Binnen ons productenpakket hebben we twee vooraanstaande leveranciers voor Customised Motor Design, Georgii Kobold en GMN. Georgii Kobold levert synchrone-en asynchrone servomotoren, torquemotoren, magnetische overbrengingen en RVS synchrone- en asynchrone servomotoren. GMN levert naast machinespillen Customised High Speed Motors voor vele toepassingen.

Georgii Kobold GmbH & Co. KG in Horb am Neckar (Duitsland) produceert sinds 1924 componenten voor de aandrijftechniek. Torquemotoren, servomotoren en magnetische overbrengingen behoren onder andere tot het productengamma van Georgii Kobold.

Daarnaast levert men asynchrone- en synchroneservomotoren in RVS-uitvoering voor zowel de voedingsmiddelen- als farmaceutische industrie, ook in EHEDG-design.

 

 

Customised Motor Design

Customised Motor Design wordt door de 80 hoog gekwalificeerde medewerkers graag ontwikkeld en tot uitvoer gebracht. Van het uitleggen van de wikkeling tot het mechanisch ontwerp en het fabriceren van de aandrijving voor uw unieke machine.

Voor al uw vragen omtrent Georgii Kobold Customised Motors graag contact opnemen met: Paul van der Krieken

VHE vertegenwoordigt in de Benelux alle producten van Georgii Kobold.

Website Georgii Kobold

GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. KG te Nürnberg (Duitsland) ontwikkelt en produceert al meer dan 90 jaar precisiekogellagers, wrijvingsloze afdichtingen en machinespillen. Het meerendeel van deze technisch hoogwaardige producten worden op klanten specificatie geproduceerd. Naast deze speciale uitvoeringen levert GMN een grote reeks standaard spillen. Machinespillen zijn er in in verschillende uitvoeringen zoals vreemd-, riem- of motoraangedreven spillen en hoogfrequent spillen met automatische of handmatige gereedschapswissel. Ze zijn leverbaar voor toerentallen tot 250.000 omw/min, vermogens tot 350 kW en koppels tot 1.750 Nm. Alle precisiedelen en lagers komen uit de eigen productie van GMN, zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd is.

Customised High Speed Motors

Daarnaast ontwikkelt en produceert GMN Customised High Speed Motors, voor vele toepassingen, zoals testbanken, e-mobility, machinebouw, pompen, turbines enz. Maximaal vermogen, minimale verliezen, door het gebruik van hoogwaardige magneetmaterialen, blikpaketten en motordelen zijn we in staat verliesarme elektromotoren en generatoren met hoge toerentallen te ontwikkelen. In vergelijking tot standaard motoren kunnen High Speed motoren bij gelijke vermogens duidelijk compacter gedimensioneerd worden.

Als voorbeeld de GMN MSP serie High Speed Motoren, deze combineren een voortreffelijke vermogensdichtheid met de kennis en kunde van GMN op het gebied van lagering en afdichtingen voor High Speed toepassingen. Deze motoren bezitten bouwvormen volgens IEC 60034-7, montagematen volgens DIN EN 50347, waterkoeling, GMN contactvrijer afdichtingen en GMN lagers.

Voor al uw vragen omtrent GMN Customised Motors graag contact opnemen met: Paul van der Krieken

VHE vertegenwoordigt GMN in Nederland en België.

Website GMN

Over VHE – Passion for Industrial Automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabelassemblage. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototyping tot en met efficiënte repeterende productie. Door te Doen wat we beloven, Samen met de klant en partners in de keten en door Flexibel & Snel te zijn, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.

Meer informatie?

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met VHE? Neem gerust contact met ons op via info@vhe.nl of 040 – 250 85 00. Wij helpen u graag verder!

Contact