Doelstelling van dit partnership is om met inzet van onze gezamenlijke kennis en expertise de energietransitie te versnellen. De innovatieve componenten en oplossingen van ABB samen met de ontwikkelings-, industrialisatie- en productiekennis van VHE kunnen voor innovatieve oplossingen zorgen die voor deze energietransitie noodzakelijk zijn.

 


ABB is een wereldwijde technologische marktleider op het gebied van elektrotechnische producten, robotica, aandrijvingen, industriële automatisering en energiedistributie met klanten in de energiesector, de industrie en op het gebied van transport en infrastructuur. Gebaseerd op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie bouwt ABB aan de toekomst van de industriële digitalisering. ABB is de drijvende kracht achter de energietransitie en de vierde industriële revolutie. Als titelpartner van de Formule E, de volledig elektrische raceklasse van de FIA, verlegt ABB de grenzen van elektrische mobiliteit ter bevordering van een duurzame toekomst. Het ABB concern is actief in meer dan 100 landen en heeft ongeveer 110.000 medewerkers.

 

 

VHE is de partner in industriële automatisering met de disciplines systemarchitectuur, hardware en software engineering, servo / motion,  panelenbouw en kabelassemblage. Het bedient innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototypen tot en met efficiënte repeterende productie. VHE is zich bewust van de klimaatverandering en ziet het als een verplichting en uitdaging om haar kennis en kunde in te zetten in de Energy markt zoals bij de energietransitie. Dit doet VHE door het aangaan van partnerships met bedrijven en instellingen die ook het verschil willen maken in deze markt. De Energy markt geeft VHE de mogelijkheid verder te groeien naast de bestaande marktsegmenten zoals machinebouw in de semicon, automotive, food en agro.

 

Meer informatie over VHE: https://www.vhe.nl/  en ABB:  https://new.abb.com/