Onze klanten in Semicon, High Tech en Smart Energy vragen verdere ontwikkeling van onze competenties in een technologisch complex wordende wereld. Dit vergt continue ontwikkeling van de organisatie. We kiezen voor het toevoegen van professionals van buiten aan de ervaren groep waarop VHE al sinds jaar en dag draait.
We melden met trots dat we de organisatie versterken met een CFOO. In deze nieuwe combinatierol van CFO en COO helpt Martin Prins de organisatie naar een volgend niveau.
Martin heeft de laatste 7 jaar diverse rollen vervult bij Aalberts. Met Lamers en IDE brengt hij veel ervaring in de hightech maakindustrie mee. Daarnaast heeft Martin uitgebreide ‘groei ervaring’, zowel organisch als via acquisities. Gevraagd naar zijn passie, vertelt Martin het volgende: “Ik krijg er energie van om een enthousiaste en vakkundige organisatie naar het volgende niveau te tillen. Dit alles voor klanten in sectoren waar met technologie wordt bijgedragen aan een duurzame wereld. Mijn passie is om klanten optimaal te bedienen, schaalbaarheid uit te bouwen en dit zo te doen dat er ruimte blijft om te investeren. Binnen VHE komt dat voor mij allemaal samen.”

Namens het hele VHE Team, heten wij Martin van harte welkom bij de VHE familie!

Let’s develop machines together!