Het is VHE wederom gelukt in deze lastig tijd de personele bezetting op cruciale posities uit te breiden. Edwin Hermans is toe getreden tot de VHE familie en gaat de functie van purchasing manager vervullen.

De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest in de Sport en Mode sector. Begonnen aan de Wholesale kant bij Asics Europe, Nike EMEA, New Balance EMEA en O’Neill Europe. Waar hij verschillende (internationale) Inkoopmanagement functies heeft vervuld. Daarna is Edwin overgestapt naar Mode Retail branche en verantwoordelijk geworden voor Formule en inkoop bij Macintosh Retail Groep, Sneakers en Nelson Schoenen. Het afgelopen jaar heeft hij vanuit zijn eigen bedrijf verschillende Retail development- en inkoopprojecten opgepakt. Al met al 25 jaar ervaring op het gebied van Inkoop. Edwin hoopt met een verfrissend blik van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de verdere ontwikkeling van VHE.

Edwin is samen met zijn partner Lonneke en 4 kinderen (Julot 2, Jim 6, Mila 14 en Kobe 16) woonachtig in Best. In zijn vrije tijd speelt hij squash en padel. Daarnaast is hij actief als coach van het voetbalteam van zijn jongste zoon. Tot slot houdt Edwin ervan om zelf te koken of met vrienden uit eten te gaan.

Wij wensen Edwin veel succes.