VHE steunt Stichting KIKA

- Nieuws

VHE ondersteunt Gilles Vanblarcum voor zijn ‘Run for KiKa Marathon’.

Gilles heeft op 1 november samen met een compleet team de New York City Marathon gelopen en een belangrijke bijdrage geleverd aan de sponsoractiviteit voor het KiKa-fonds. Dit mooie initiatief verdient naar onze mening meer aandacht en via onderstaande link kan nog een bijdrage geleverd worden.

“Beste Martin,
De teller staat inmiddels op 5.768,- euro (zie https://www.runforkikamarathon.nl/gilles-vanblarcum) een geweldige prestatie mede mogelijk gemaakt door jullie bijdrage, super bedankt!!!
Ik heb inmiddels de marathon uitgelopen voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) en heb tezamen met de complete Kika groep 1.291.094,- euro opgehaald. Een van de lopende 67 projecten die hiermee worden gefinancierd is het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, dat in 2017 in Utrecht de deuren opent naast en in samenwerking met het UMC Utrecht, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en NKI-AVL (Antoni van Leeuwenhoek). Dit nieuwe centrum zal meer wetenschappers inspireren en faciliteren om te gaan werken aan het opsporen en behandelen van kinderkanker.

 

kika_VHEResultaat KIKA NYCKIKA NYC

Nogmaals bedankt ook namens KiKa.
Groet Gilles”